Corine Reis op Maat

  • Persoonlijk, betrouwbaar en objectief reisadvies op maat.

    Op afspraak kom ik bij je thuis, op kantoor of andere gewenste locatie

    Maak een afspraak

Rondreizen

Wil je graag meer zien van een land, dan kan een rondreis een goed idee zijn. Rondreizen kun je maken met je eigen auto, bijvoorbeeld door Midden-Europa. Je kunt ook vliegen naar een bestemming, daar een huurauto ophalen en gaan rondreizen. In een aantal landen, zoals Sri Lanka, word je rondgereden in een auto met chauffeur. Rondreizen kun je helemaal zelf samenstellen: wil je een aantal steden combineren (bijvoorbeeld Cordoba, Sevilla en Granada) en dan bijvoorbeeld afsluiten aan het strand van Malaga. Een rondreis kan ook een afwisseling zijn van cultuur en natuur. Een vorm van rondreizen die steeds populairder wordt is cruisen: je vaart van de ene plaats naar de andere en hoeft op die manier je koffer maar een keer uit te pakken. Een andere rondreis is om op het Mexicaanse schiereiland Yucatan met een Volkswagen Kever een rondreis te maken. Je zou dan af kunnen sluiten in Puerto Vallarta of Playa del Carmen.

Waarom een reis bij mij boeken?

Jouw reiswens is vertrekpunt

We maken een afspraak bij jou thuis als het jou uitkomt. Dan spreken we alles goed door. Naast de reiswensen ben ik ook zeer benieuwd naar andere passies en interesses om het reisvoorstel persoonlijk te maken.

Je krijgt een reis op maat

Je kunt jouw reis van alle gemakken voorzien. Denk aan een schitterende excursie, een kookworkshop, transfers, leuke eetadressen of verzekeringen. Een taxi kan je thuis ophalen en je naar Schiphol, Düsseldorf of een andere luchthaven brengen. 

Boeken is veilig

Via Personal Touch Travel ben ik aangesloten bij zowel de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), als de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureau (ANVR) en bij het Calamiteitenfonds.