Corine Reis op Maat

Over Personal Touch Travel

Personal Touch Travel
Hoe krijg je het allerbeste reisadvies op de meest persoonlijke manier bij een steeds veeleisendere groep reizigers? Reisprofessional en visionair Harry Aarsse had 12 jaar geleden al door dat stenen reisbureaus niet het eeuwige leven hebben en online reisaanbieders allesbehalve persoonlijk zijn. Hij wist dat de tijd rijp was voor een nieuwe en creatieve marktbenadering.

Door het bundelen van individuele kennis, motivatie en ondernemerschap van ervaren reisprofessionals ontstond in 2006 de eerste Nederlandse franchiseonderneming van zelfstandige reisadviseurs. Ruim 11 jaar later is het handje vol aangesloten reisadviseurs uitgegroeid tot ruim 130 zelfstandige reisadviseurs, oftewel mobiele reisbureaus, verspreid door heel Nederland.

Waarom Personal Touch Travel
Onze reizigers komen er in een razend tempo achter dat zij via een reisadviseur, zonder extra kosten, een maatwerkadvies krijgen, waar en wanneer het hen uitkomt. Reisadvies wordt op deze manier ook steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving en dat vinden wij prachtig!

Bekijk ook mijn pagina op de website van PersonalTouchTravel