Corine Reis op Maat

  • Persoonlijk, betrouwbaar en objectief reisadvies op maat.

    Op afspraak kom ik bij je thuis, op kantoor of andere gewenste locatie

    Maak een afspraak

Amerika

Het continent met de beroemde Macchu Picchu in Peru en het beroemde strand van Copacobana in Rio de Janeiro. Maar er is nog zoveel meer in Latijns-Amerika: wil je het carnaval in Brazilië meevieren of wil je genieten van de overweldigende natuur in de Atacama woestijn in Chili? Je kunt ook de koloniale stad Cartagena in Columbia bezoeken of naar Paaseiland.Ook een bezoek aan de ruïnes van Tikal (Guatemala) is een mogelijkheid. Uit eigen ervaring weet ik dat Uruquay ook een mooi en nog relatief onbekend vakantieland is. De badplaats hier is Playa del Este, met onder andere een kerk waar een schilderij hangt met het Nederlandse ‘Onze Vader’. Vergeet ook niet de prachtige natuur in Costa Rica of een tocht met een korjaal over de Surinamerivier. Als je binnen het Koninkrijk wilt blijven, wat denk je van Aruba, Bonaire en Curaçao of Saba, Sint-Eustatius en Sint-Maarten? Vergeet ook Argentinië niet, met het bruisende Buenos Aires, de prachtige Perito Moreno of de meren bij Bariloche.

Waarom een reis bij mij boeken?

Jouw reiswens is vertrekpunt

We maken een afspraak bij jou thuis als het jou uitkomt. Dan spreken we alles goed door. Naast de reiswensen ben ik ook zeer benieuwd naar andere passies en interesses om het reisvoorstel persoonlijk te maken.

Je krijgt een reis op maat

Je kunt jouw reis van alle gemakken voorzien. Denk aan een schitterende excursie, een kookworkshop, transfers, leuke eetadressen of verzekeringen. Een taxi kan je thuis ophalen en je naar Schiphol, Düsseldorf of een andere luchthaven brengen. 

Boeken is veilig

Via Personal Touch Travel ben ik aangesloten bij zowel de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), als de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureau (ANVR) en bij het Calamiteitenfonds.